"Да бъдете добър родител значи да инвестирате в детето си правилно!"

Pulse Kids REVOLUTION

Pulse Kids Revolution е спортна програма, която е специализирано разработена за деца на възраст между 9-15г.

Програмата е основана изцяло на кондиционни тренировки с висока интензивност, които са подбрани и програмирани изцяло според нужните на децата в тази възраст – 9-15г.

Треньорите, които са създали програмата са дългогодишни професионалисти в сферата на кондиционните тренировки с различни спортове като волейбол, тенис, футбол и др.

Кондиционните тренировки са тренд и тенденция – те дават фантастични резултати, независимо дали са основен спорт за детето или надграждат и допълват друг спорт, който то практикува – индивидуален или отборен.

Какво е уникалното в Pulse Kids REVOLUTION?

Програмата няма ограничение за броя посещения на месец и се плаща месец за месец.

Програмата включва упражнения, които са комбинация от мини фитнес уреди и аксесоари – гребни тренажори, air bike-ове, стойки за хипер екстензии, ластици, въжета, успоредки, гирички, лостове и т.н.

За тези от вас, които знаят PBoxX (запазената марка на най-популярното интерактивно фитнес групово занимание) – този фитнес аксесоар също е включен в тренировките на Pulse Kids Revolution.

Pulse Kids Revolution е изключително ефективна и подходяща програма за деца, които са предразположени и податливи към наднормено тегло или които нямат необходимото количествено натоварване в своето ежедневие.

 Тяхното израстване много страда при намалената физическа активност и Pulse Kids Revolution решава този проблем.

Pulse Kids Revolution не е само спортна програма, но е и академия за обучение и образование за деца, освен на двигателната им култура, и за правилни хранителни навици. Учи ги как правилно да подбират и колко често да консумират храна в своето ежедневие.

Pulse Kids Revolution се изпълнява в малки групи под стриктния контрол на професионални и специализирани треньори, които следят на правилното изпълнение на упражненията, но и за образоване на децата по отношение на тяхната физическа култура.

Интензивността на тренировките се увеличава и надгражда с развитието на програмата.

149

лв*

неограничен брой посещения на месец

*Първите 50 записали се деца получават специална цена:
149лв. / месец.  Редовна цена: 180лв. / месец

✅ Тренировки всеки ден с график на всеки час!
✅ Занимания и през уикенда!
✅ Неограничен брой посещения на месец!