Екипът на Pulse Kids

Нашият екип се състои от млади, усмихнати и енергични треньори със спортно или педагогическо образование. Всеки от тях преминава през задължително обучение за работа със сертифицирана програма на Pulse kids. Всяка година инструкторите ни получават допълнителна квалификация в ключови области, свързани с детското развитие, включително оказване на медицинска помощ, работа със деца със специални образователни потребности и др. 

С нашите познания за детското развитие и нужди, ние сме в състояние да установим добри и топли отношения с децата и техните родители. Виждали сме много деца да подобряват своите физически и когнитивни способности и да получават положителна обратна връзка от родителите и училището.

ПРОГРАМЕН ДИРЕКТОР

Ясен Иванов

„За мен е чест да застана на чело на Pulse Kids и ще се постарая да предоставя всичко необходимо за емоционалното и физическото развитие на вашите деца!“ – Ясен

Ясен е на 31 години, роден в град Ямбол, живеещ в град София повече от 10 години. Основната му страст в работата са забавлението, усмивките и развитието на физическа култура на деца между 3 до 16 годишна възраст. Негова мисия е обогатяване на знанията на родителите на децата, с които работи, с цел те да знаят как да се грижат за здравето на децата си.

В периода между 2003 – 2018 година е национален състезател по скокове на батут, многократен държавен шампион, както и медалист от световни и европейски първенства.

През 2016 година завършва бакалавър в Национална спортна академия със специалност „Треньор по скокове на батут“, а през 2018 година става магистър по „Спортен мениджмънт“.

От 2016 година е професионален треньор по основна гимнастика и скокове на батут, както и сертифициран треньор и международен съдия от FIG (Международната федерация по гимнастика).

основател на програмата Pulse Kids

Емил Стоименов

“За мен е отговорност и предизвикателство да създам Pulse Kids и ще се постарая да предоставя най-доброто за вашите деца!“ – Емил

Емил е роден през 1991г. в град София. Занимава се с гимнастика от 5 годишен. Състезателната му кариера продължава до 2013г., която включва множество отличия. От 2005г. до 2013г. е член на националния отбор на България. Многократен държавен шампион и участник в Световни и Европейски първенства. Медалист от международни турнири и носител на купата на Франция с SG YUTZ.
През 2014г. завършва с отличие образователната си степен „Бакалавър” в Национална Спортна Академия „Васил Левски”, със специалност „Треньор по спортна гимнастика”, а през 2015г. завършва с отличие образователната си степен „Магистър” със специалност „Спорт за високи постижения – Гимнастика”. През 2016г. е приет като докторант към катедра Гимнастика на НСА, а от 2019г. е зачислен като асистент към катедра Гимнастика. През 2020г. защитава своя дисертационен труд и придобива образователна и научна степен „Доктор”

ТРЕНЬОР

Александър Иванов

„Разбирам че като треньор нося голяма отговорност в развитието на личността, за мен е удоволствие, а не работа да се занимавам с деца и да им предавам наученото от спорта“ – Александър

Александър е на 31 години, роден в град Враца, живеещ вече в София. Той е завършил спортното училище в град Враца със специалност „Лекоатлет“, а след това става студент в НСА „Васил Левски“ в град София с две специалности – „Физическо възпитание“ и „Спорт“.

Професионално работи като треньор на деца от 3 до 14 годишна възраст вече над две години. Използва методи от леката атлетика, смесени с гимнастически упражнения за развиване на координацията и издръжливостта, които на свой ред изграждат в децата силен характер, дисциплина, воля и индивидуалност.

Веселите игри, усмивките и работния подход на Александър по време на груповите занимания, зареждат децата освен с нови умения, и с положителна енергия, която прави всяка една тренировка много приятна и полезна за тях.

ТРЕНЬОР

Красимир Ангелов

,, Аз ще обърна нужното внимание на вашите деца да се развиват физически правилно и ще се постарая винаги да са с усмивка и мотивирани за тренировка“ – Красимир

Красимир е на 23 години, роден в от град Лом, живеещ вече в град София. Основната му страст в работата е именно това, че ежедневно работи с малки деца и може да бъде техен личен пример за успех и усъвършенстване, както в спортен аспект, така и в живота.

В периода между 2006г. до 2017г. се занимава със спортна акробатика и скокове на батут. През този период е многократен държавен шампион, както и медалист от европейски и световни първенства.

Красимир е възпитаник на “Национална спортна академия” Васил Левски в гр. София и е треньор по спортна акробатика, както и педагог по физическо възпитание и спорт.

През 2020г. основава клуб по скокове на батут, който показва големи успехи – за по-малко от 3 години клубът се класира на трето място в България.

ТРЕНЬОР

Моника Романова

„Като треньор на Pulse Kids за мен е много важно мотивацията и забавлението да вървят ръка за ръка. Моята основна цел е да бъда пример за децата и да им помогна да усъвършенстват всяко едно свое качество.„ – Моника

Моника е на 25 години, родена в гр. София. Започва да тренира спортна гимнастика още на 6 години и винаги е мечтаела този спорт да се превърне в нейна професия.

Тя завършва спортно училище „Ген. Владимир Стойчев“, с диплома за “Помощник треньор”. В момента е студентка в „Нов Български Университет със специалност – “Управление на бизнес и предприемачество”.

Моника се интересува се от личностно развитие, природа и приятна атмосфера, каквато за нея е работата с деца. Занимава се с малки деца още от най-ранна детска възраст, тъй винаги е била заобиколена от тях, докато е тренирала спортна гимнастика, а вече 12 години самата тя ги тренира професионално.

Искате да бъдете част от лайфстайл верига номер 1?

Попълнете и изпратете Вашата кандидатура за инструктор или друга желана длъжност в Pulse Kids и бихте могли да станете част от екипа, който вдъхновява и подкрепя децата в тяхното развитие и забавление.