Повече За нас

Целта на PULSE KIDS е да помогне на децата да възприемат спорта като начин на живот, а не странична дейност, която „отнема от времето им за игра“. Пулс Кидс е иновативна концепция за интелигентни родители, които осъзнават нуждата от физическа активност, време за игри и социализация на всяко дете. Клубът запълва една ниша, която беше отдавна чакана у нас – място, на което децата едновременно се забавляват, спортуват и развиват своите социални умения.

Осмели се да мечтаеш и надникни в нашия свят

Нашата история

След създаването на Pulse fitness през 2012 г. и в продължение на повече от 10 години работа в подпомагането за здравето на населението, осъзнахме, че грижата за здравето е основополагаща още от ранна детска възраст. Затова решихме да изградим и спортни зали, специално предназначени за деца.

Pulse Кids е спортна програма, която е създадена с идеята да предостави на децата възможност да се занимават с гимнастика (тъй като е един от най-основните спортове за развиване на обща физическа култура) и да развиват своите физически и двигателни умения.

Заради качествените услуги, които предоставя, Pulse kids се отличава със своя уютен и съобразен с децата дизайн, който прави занятията по-забавни и привлекателни за малчуганите.

В Pulse kids се провеждат индивидуални и групови занятия за деца на всяка възраст, като се отделя специално внимание на безопасността и правилното развитие на моториката им. Залата предлага разнообразни упражнения и игри, които са забавни и в същото време помагат на децата да се развиват физически и психически.

Както Pulse fitness така и Pulse kids, е спортен център, изграден, оборудван и обзаведен с последно поколение материали, настилки, уреди и аксесоари, отговарящи на най-стриктните стандарти в индустрията в световен мащаб.

Всяка една иновация в сферата на спортните зали и здравословния живот в страни като САЩ, Великобритания, Германия и ОАЕ бива своевременно въведена в нашите клубове.

Нашият фокус

Изграждане на стимулираща и възпитаваща среда, където детето ви да бъде в сигурни ръце и най-важното – докато нашите професионални треньори му помагат да работи върху своите умения, то да се забавлява!