ИГРА - СПОРТ - РАЗВИТИЕ

Pulse Kids X (Mladost)

PULSE KIDS е първият по рода си в България фитнес център за деца. Иновативната концепция на клуба е плод на труда и на опита на най-добрите във фитнес сферата у нас – PULSE FITNESS. Първият от поредицата детски фитнес клубове стартира работа по патентована спортно-образователна програма, специално създадена да осигурява пълноценно физическо и социално развитие на деца от 1 до 15 годишна възраст.

PULSE KIDS е иновативна концепция за интелигентни родители, които осъзнават нуждата от физическа активност, време за игри и социализация на всяко дете. Клубът запълва една ниша, която беше отдавна чакана у нас – място, на което децата едновременно се забавляват, спортуват и развиват своите социални умения.

На площ от 900кв.м.

Резервирай

Безплатна пробна тренировка

171534801892101

Запознай се с нашите услуги от близо чрез опцията ни за безплатна пробна тренировка! Попълни формата ни за записване, избирайки измежду тренировките, които предлагаме във възрастовата група на твоето дете. Ако искаш детето ти да има запазено място в нашите групи след провеждането на безплатната тренировка – е необходимо да имаш абонамент за Pulse Kids.

1715348038998949

Къде да ни намерите?