Често Задавани Въпроси

"Едно правилно решение за по-добър живот на Вашето дете!"

Какво е Pulse Kids?

Pulse Kids е най-новата и иновативна спортно-образователна програма, в която децата между 1 и 15 години спортуват, усвояват нови умения и развиват двигателните си качества (сила, издръжливост, гъвкавост, ловкост и бързина), докато играят и се забавляват. Очакваме ви в нашите професионално оборудвани гимнастически зали, където момчета и момичета имат възможност да учат и да се усъвършенстват в обезопасена среда с помощта на нашите специалисти-треньори. Посредством забавни игри, приложни упражнения и акробатични елементи, децата развиват както двигателните си, така и социалните си умения като например работа в екип, самоинициативност, преодоляване на страхове и др.

Как протичат заниманията в Pulse Kids?

Тренировките на Pulse Kids са съобразени изцяло с възрастта на децата. Заниманията винаги започват със загряващи упражнения, след което преминават през гимнастически и мини фитнес уреди, дигитални интерактивни съоръжения, а накрая завършват с игра и специален Pulse Kids танц.

Може ли детето ми да посети еднократно занимание в Pulse Kids?

Имате възможност да резервирате безплатна пробна тренировка, за да видите дали програмата Pulse Kids ще допадне на детето ви. След това можете да станете клубен член, за да имате възможност да посещавате бъдещите спортни занимания на преференциални цени. Предлагаме и индивидуални тренировки за неклубни членове на цени от 40-50лв.

Колко често се провеждат заниманията и с каква продължителност са? 

Pulse Kids предлага тренировки всеки делничен ден, а клубните членове посещават тренировки 1 или 2 пъти седмично, като всеки родител има възможност да избере колко пъти детето му да посещава клуба.

В различните групи, тренировките са с различни продължителности в зависимост от възрастта – от 30 до 60 минути.

По всяко време на годината ли можем да се запишем?

Включването в Pulse Kids е възможно през цялата година, като нови деца лесно могат да се присъединят и впишат към вече съществуващите групи.

Коя е подходящата група за детето ми?

Децата между 1 и 15 години са разделени в групи според възрастта им, както следва:
• Група 1 (1 – 2 години)
• Група 2 (2 – 3 години)
• Група 3 (3 – 4 години)
• Група 4 (4 – 7 години)
• Група 5 (7 – 10 години)
• Pulse Kids Revolution (9-15 години)

Заниманията във всяка група са съобразени с развитието, възможностите и нуждите на децата в съответната възраст. Ако графикът на груповите ни занимания не Ви е удобен – има възможност за индивидуални тренировки в удобни за Вас и вашето дете дни и часове.

Изисква ли се присъствие на родител по време на заниманията?

Заниманията за най-малките, от 1 до 3 години, се провеждат с активното участие на родител, който помага на детето да се включва в игрите и забавните предизвикателства в залата ни. Родителите на по-големите деца, от 3 до 15 години, каним в нашата уютна затворена тераса, откъдето могат да наблюдават заниманията в залата, наслаждавайки се на чаша ароматно кафе или чай. Присъствието на родител в тази възрастова група не е задължително, ако децата могат да се обслужват сами в тоалетна и съблекалня.

Трябва ли детето ми да има предварителна подготовка, за да се включи в тренировките?

Децата нямат нужда от предварителна подготовка, но ако тренират професионално спорт – ще се вземе предвид за изготвянето на тренировките.
Pulse Kids е достъпна и удобна за всички деца програма, независимо от тяхните моментни способности. Можем да подготвяме и професионални спортисти, тъй като правим кондиционни тренировки, но основната ни цел е да развиваме индивидуалните таланти на децата чрез спорт, интерактивни игри и социални занимания.

Кои са инструкторите в Pulse Kids?

Екипът на Pulse Kids се състои от млади и енергични треньори, обучени специално да работят с деца. Всеки от тях завършил Националната спортна академия и Европейската фитнес академия, както и е преминал задължителната сертифицирана програма за обучение на Pulse.

Има ли занимания през лятото?

През летните месеци, както и през ваканциите в учебната година организираме целодневни и полудневни занимания Pulse Kids Camp.

Кога детето преминава в следваща възрастова група?

Децата преминават в следваща група при навършване съответната възраст и готовност на родителите за промяна на графика на тренировъчните занимания.

Можем ли да празнуваме рожден ден в Pulse Kids?

Разбира се! Предлагаме голям избор от тематични партита с много игри и интересни занимания. Треньорите ни влизат в ролята на аниматори, облечени с тематични костюми и организират интересни занимания за децата, както и детска дискотека.

Какви са цените на тренировките?

Повече за условията за плащане може да разберете в страница Цени, както и на телефон 0878139402 или имейл [email protected] 

Какво друго се случва в залата на Pulse Kids?

Залата ни е дом на приключения, приятелства и празненства! С част от тях може да се запознаете тук. Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате актуална информация за предстоящите събития, активности и промоции или ни последвайте в социалните мрежи: facebook, instagram, tik-tok и YouTube.