"Не знаем какви ще станат децата ви, но знаем как да ги подготвим правилно!"

Групови занимания

Груповите занимания по гимнастика и кондиционни тренировки за деца между 1–15 години са отличен избор за развитие на моториката, координацията и физическата активност на малките спортисти. Те също така помагат за подобряване на баланса и основните двигателни умения на децата.

Предимството на груповите занимания е, че се създава възможност за социално взаимодействие и сътрудничество между децата. Те имат възможност да се научат да работят заедно, да споделят, да се подкрепят и да се забавляват заедно със своите връстници.

Залите за групови тренировки са специално оборудвани с различни препятствия и всички гимнастически уреди, необходими за провеждането на пълноценна тренировка, развиваща и обогатяваща физическите способности на децата.

Инструкторите, които водят груповите занимания по гимнастика, са специално обучени да работят с деца, насърчавайки ги да развиват своите умения и потенциал с лекота. Те осигуряват безопасна и подкрепяща среда, където децата могат да се чувстват комфортно и да се забавляват, докато спортуват.

Груповите занимания по гимнастика и кондиционни тренировки за деца са не само физически полезни, но и имат положителен ефект върху менталното и емоционалното благополучие на децата, помагайки им да развиват своите самочувствие, самодисциплина, търпение и настойчивост.

Група 1

(1 - 2 години)

На тази най-ранна възраст от детското развитие, повечето деца прохождат или току що са започнали да ходят. Поради това, те започват да имат голям интерес към заобикалящата ги среда и да проявяват желание да преодоляват различни предизвикателства, както и да бъдат независими.

Това също така е и възрастта, в която започват да говорят и да се учат да изпълняват лесни задачи самостоятелно. На този етап е много подходящо за децата да започнат да изпълняват различни специализирани тренировки от програмата на Pulse Kids за съхранение на вродената мобилност във всички стави.

Група 2

(2 - 3 години)

Децата на тази възраст са в постоянно движение, без умора, по-бързи и по-силни. Те искат да опитат от всичко, тъй като усещат, че имат физическа възможност вече да изпълняват упражнения самостоятелно с указания.

Това е възрастта, в която децата усвояват и усъвършенстват различните по вид приложни упражнения от програма на Pulse Kids (видове ходене, лазене, катерене и др.). Те започват да придобиват увереност, желание за самостоятелност и независимост, което им дава възможност да говорят все по-ясно, все повече да разбират какво им се казва и да участват в диалог.

Група 3

(3 - 4 години)

На тази възраст децата правят голяма крачка, преминавайки от ясла към детска градина. Това е момента, в който те са готови да направят първите си самостоятелни занимания от програмата на Pulse Kids с нашите треньори (без помощта и участието на своите родители).

Децата вече могат да започнат да следват инструкции и да развиват своите базови гимнастически (двигателни) навици. Започва развиването на усещането за „АЗ“ и чувството на удовлетвореност и гордост в децата. Силата и координацията им се повишават, което им дава възможност вече да изпълняват, с помощ или самостоятелно в облекчени условия, основни гимнастически упражнения.

Група 4

(4 - 7 години)

Децата на тази възраст вече имат заложени основни двигателни и ментални умения и способности. Социалният аспект взима превес за удовлетворение от постигнатите резултати, не само в тренировките, но и в общуването и създаването на приятелства при децата в тази възрастова група. Появява се желание за спортна надпревара и стремеж към по-голям успех спрямо другите деца, участващи в заниманието.

В този етап се развиват основни качества като сила, гъвкавост и координация. Възможността за по-дълго време на концентрация и задържане на вниманието при децата е показател за научаването на специфични основополагащи качества за гимнастиката и преодоляването на по-сложни упражнения.

Група 5

(7 - 10 години)

Това е възрастта, в която децата стават по отговорни към себе си и действията, които предприемат самостоятелно. Подготовката за предстоящото училище и мисълта за тази голяма стъпка и промяна в живота им – развива допълнително стремежът им да бъдат успешни в действията си във всяка сфера на своя живот към настоящия етап, с нагласа тези стремежи да се прехвърлят и в училищната среда.

Тренировките в Pulse Kids преминават на едно още по-напреднало ниво – Елементът на задържане на внимание под формата на игра е намален, в сравнение с предходните етапи, за сметка на изграждането на стремеж в децата за успех и постигане на високи резултати.

Pulse Kids Revolution

(9 -15 години)

В последния възрастов етап за децата, трениращи в Pulse Kids, те се възприемат като възрастни хора, които очакват социалното отношението към тях да бъде като равен с равен. Изграждането на отношенията треньор-състезател е от изключително значение за успеха в тренировъчните занимания.

Упражненията стават по-сложни и доверието в треньора трябва да бъде без аналог. Повечето деца, участници в заниманията, които заедно са достигнали до успеха – са изградили след това истински приятелства помежду си.

Резервирай

Безплатна пробна тренировка

Запознай се с нашите услуги от близо чрез опцията ни за безплатна пробна тренировка! Попълни формата ни за записване, избирайки измежду тренировките, които предлагаме във възрастовата група на твоето дете. Ако искаш детето ти да има запазено място в нашите групи след провеждането на безплатната тренировка – е необходимо да имаш абонамент за Pulse Kids.

Забавлявахте ли се?

Ето какво казват нашите родители...

„Много сме доволни от Pulse Kids! Нашето дете се забавлява страшно много там и с нетърпение очаква всяко следващо занимание. Професионализма на инструкторите и уникалната атмосфера правят тренировките забавни и обогатяващи.“
„Силно препоръчваме Pulse Kids! Нашето дете не само научи невероятни нови неща, но също така започна да проявява дисциплина и да има по-голямо самочувствие. Впечатлени сме от екипа, който се отнася индивидуално и със старание и грижа към всяко дете“
„Невероятно забавление за децата! Pulse Kids помага на нашето дете да изразява себе си с по креативен и активен начин. Радваме се, че сме част от този прекрасен център, където нашето дете се чувства у дома и се развива на различни нива.“