Pulse Kids Energy в Ring Mall Sofiа!

Pulse Kids в Sofia Ring Mall – нова локация и нови възможности за цялото семейство!

Тази стратегическа локация е решена с цел улесняване на клиентите и грижата за тяхното удобство и здраве. Така Вие и Вашето дете може да се възползвате от тренировки едновременно, без да се налага да обикаляте града и да губите време в трафика.

Мисията на Pulse Kids е да помогне на децата да възприемат спорта като начин на живот и да предложат на своите клиенти един one – stop – shop начин за тренировки за възрастни и деца, както и да предоставят първокласни, здравословни и разнообразни занимания за цялото семейство.

На площ от 1450кв.м.

В Pulse Kids Energy ви очаква забавление на едно друго ниво! Тук децата не просто играят – те спортуват, тренират и истински обикват спорта чрез интересно поднесени физически упражнения от нашите сертифицирани треньори. 

Подарете на детето си радостта от спорта и движението! 

Pulse Kids Energy – Спортът за всяко дете!

Резервирай

Безплатна пробна тренировка

171534801892101

Запознай се с нашите услуги от близо чрез опцията ни за безплатна пробна тренировка! Попълни формата ни за записване, избирайки измежду тренировките, които предлагаме във възрастовата група на твоето дете. Ако искаш детето ти да има запазено място в нашите групи след провеждането на безплатната тренировка – е необходимо да имаш абонамент за Pulse Kids.

1715348038998949

Къде да ни намерите?