CODE Pulse

Официално Pulse Kids & Coding Giants Bulgaria стартираха партньорство за развитието на уникален за България спортно-обучителен продукт – CODE Pulse! Целта на тази иновативна колаборация е да даде възможност на децата да спортуват и да развиват нови основополагащи знания по програмиране на едно място!

Многократно е доказано, че съвместяването на физическите и умствените упражнения дава по-добри и по-бързи резултати в човешкото развитие, отколкото отделното им практикуване, особено когато става въпрос за подрастващи тийнейджъри. Също така синергията между упражненията на мозъка и на тялото благоприятстват по-ефективното усвояване на знания, докато едновременно се подобряват здравословните показатели на децата. Допълнителен плюс е ограничаването на заседналия начин на живот и недобрата двигателна култура чрез по-забавни, градивни и балансирани практики. 

Новият продукт, представен от Coding Giants Bulgaria & Pulse Kids, е първият от своя вид в България – One-stop shop за здравето, развитието и баланса на децата. Тази услуга се фокусира върху извличането на максимума от съчетаването на спорт и обучение по най-добрия начин, като се осигуряват малки групи от по 10 деца за по-високо качество и по-добри резултати.

Специализирани преподаватели и инструктори се грижат за обучението във всяка от областите, като в същото време програмата предлага възможност за използване на най-висок клас спортно и компютърно оборудване за още по-пълноценно изживяване на заниманията.

График на заниманията от 01.04.2024г. – Всеки вторник и четвъртък от 14:30 до 17:00 ч.

  • 14:30 – 16:00ч. – Обучение по компютърно програмиране “Кодинг” в средите “Scratch” и “Mindcraft Education” (90мин.)
  • 16:00 – 17:00ч. – Групови високо интензивни кондиционни тренировки с треньор (60мин.)

Възраст: Между 10 и 12г.

Локация: PULSE KIDS (гр.София бул. “Цариградско шосе” №54Б)

Локацията е избрана така, че всичко да бъде на едно място, което намалява загубата на време между различните занимания. Родителите също имат възможност да използват времето си, докато децата са на занимание, като това улеснява тяхната програма и позволява на децата да се развиват и наслаждават на активностите си.

Промо цена за първите 10 закупили абонамент - 489 лв.

149

лв*

неограничен брой посещения на месец

*Първите 50 записали се деца получават специална цена:
149лв. / месец.  Редовна цена: 180лв. / месец

✅ Тренировки всеки ден с график на всеки час!
✅ Занимания и през уикенда!
✅ Неограничен брой посещения на месец!

Какви са предимствата на иновативната спортно-образователна програма „Code Pulse”?
  • Уникален продукт за България – One-stop shop за здравето, развитието и баланса на децата
  • Извличане на максимума от съчетаването на спорта с обучението по най-добрия начин
  • Малки групи от по 10 деца, за по-високо качество на услугата и още по-добри резултати
  • Най-висок клас спортно и компютърно оборудване на едно място 
  • Специализирани преподаватели за обучението по компютърно програмиране и отделни специализирани треньори за спортните тренировки
  • Удобна локация – всичко е на едно място, не се налага да губите време между заниманията
  • Възможност за родителите да използват времето си, докато децата са “в час” 
Кои са Coding Giants Bulgaria?

“В началото ни свързваше приятелство. След това се появи страстта към програмирането. Създадохме училище Coding Giants, за да споделим знанията и опита си. Искаме да покажем на нашите ученици колко голям е потенциалът, който се крие в изучаването на програмиране, и колко огромни са ползите от него.

Програмирането е новата грамотност. То е и чудесен начин да развиете логическо мислене, креативност, търпение и умения за решаване на проблеми – тук и сега.

В нашите дейности ни помагат група педагози с широки компетенции и опит в работата с деца.”

Coding Giants Bulgaria споделят: 

“Ние сме сигурни, че както кодирането ще бъде ключово нужно умение за бъдещето, здравето на децата е от първостепенна важност за осъществяването на всяка мечта. Именно затова, сме изключително щастливи, че намерихме съмишленици в нашата мисия в България в лицето на Pulse Kids” – коментира изпълнителния директор на Coding Giants Bulgaria – Красимир Наумов.

“В опита си да бъдете най-добрия родител, всеки ден сте изправени пред избори” – ние вярваме в думите на нашите партньори и гарантираме, че ще направим всичко нужно, за да ви убедим, че сте направили верния избор!

Какво представлява програмата Pulse Kids REVOLUTION?

Pulse Kids REVOLUTION е изключително ефективна и подходяща програма за деца, които са предразположени и податливи към наднормено тегло или които нямат необходимото количествено натоварване в своето ежедневие.

Програмата включва групови високо интензивни кондиционни тренировки треньор, които включват упражнения – комбинация от мини фитнес уреди и аксесоари като гребни тренажори, air bike-ове, стойки за хипер екстензии, ластици, въжета, успоредки, гирички, лостове и т.н.

Pulse Kids REVOLUTION не е само спортна програма, но е и академия за обучение за тийнейджъри, спомагаща им както да развиват своята двигателна култура, така и да подобряват своите хранителни и здравословни познания и навици, които са от изключителна важност за тяхното здраве!